top of page
ballast
PERFORMANCE (50 min) 
ZA 13/04 - 20u00 - GROTE ZAAL

In een wereld vol zilveren ballen onderzoekt Shivadas De Schrijver hoe we mensen uit liefde of toewijding kunnen ophemelen. Elk klein geluid van huid en rubber vult de oren in de breekbare stilte. Spelenderwijs evolueert dit ophemelen tot desillusie. Als we terugkijken vanuit een ander perspectief, wat zijn onze parels, en wat ons Ballast?

'Ballast' is een solo performance gemaakt met gestructureerde improvisatie. De scenes en ontmoetingen liggen vast. Wat dat met Shivadas doet, en hoe zich dat vertaalt naar buiten, probeert die zo eerlijk mogelijk in het moment te brengen.

Maker: Shivadas De Schrijver

Bio

Shivadas De Schrijver (º1990, die/hun) groeide op in een community die nadruk legde op zelfontdekking via creativiteit. Als kind kwam die al in aanraking met verschillende kunstvormen, zoals lichttechnieken, kostuums, dans, ontwerp en theater. Na een divers parcours herontdekte Shivadas in 2022 de expressie van hun lichaam. Via bewegingstheater en Nederlandse mime vond die een nieuwe manier om beweging als medium te verkennen.


Credits
Performance: Shivadas De Schrijver

Co-regie: Mo Dewaele

Coaching: Katrijn De Cooman 

Repetitiefoto's: Fien Lauwers

Met de steun van RADAR Mechelen, Danspunt (coaching)

Meer weten over Shivadas? 


Instagram

_DSF0237-Verbeterd-NR_edited.jpg
bottom of page