IN BETWEEN
Cinema en theater

“Wat maakt dat mensen, ook al leven ze in vrij goede omstandigheden, toch nog verloren lopen in het leven? Is er een manier waarop ze met elkaar in verbinding kunnen komen en waarvoor leven ze? En vooral: wat helpt ons naar het leven met meer lichtheid te kijken van zodra we geconfronteerd worden met duisternis?” 

 

In Between is een voorstelling over het aards paradijs met een cinematografische 

touch te geven. Ook al leven we in een vrij luxueuze wereld toch gaat het vaak mis. Zo leven er nog steeds veel mensen in armoede, is er veel dakloosheid, sociale uitsluiting van minderheidsgroepen en nemen de mentale problemen toe. De ontmoeting tussen deze twee disciplines (cinema en theater) wil Cajá Manga collectief op een zo creatieve en interessante manier weergeven. Met dit project hopen ze uiteindelijk tot een resultaat te komen dat mensen samenbrengt en raakt.  

 

Makers

Spel: Charlotte Verdick, Jilly Lukkesen (Caja Manga Collective)

Regie: Lorena Pires (Caja Manga Collective)

Technische regie: Bernard Peeters

Film voor de WIP: Aron Quadu

 

Met de steun van WIPCOOP/Mestizo Arts Platform.

Mestizo Arts Platform (MAP) staat voor een kunstenpraktijk die de schoonheid en de kracht van onze steden weerspiegelt. WIPCOOP – de Work In Progress Coöperatie van Mestizo Arts Platform – is een all year round ontwikkelingsparcours in Antwerpen, Brussel, Gent en Mechelen.  

Deze work-in-progress kadert binnen WIPCOOP van Mestizo Arts Platform.

In-between-final.jpeg
WIPCOOP COVER_Klein.jpg