top of page
HIGHER COMFORT
CIRCUS PERFORMANCE (4 min)
DSC01027.jpg

© Higher comfort

Wanneer mijn fascinatie door iets getriggerd raakt, laat het me zelden nog los.

Al vroeg ontdekte ik de magie van het doek. Dat laken dat achter een beweging aan dwarrelt en je op het juiste moment weet op te vangen deed me dromen en fantaseren. Toch duurde het nog een hele tijd voor ik er echt mee aan de slag ging, maar heel wat jaren later, kan ik eindelijk zeggen dat ik sleutel aan mijn eigen act. 

 

Ik hou van de zoektocht naar de juiste reeks bewegingen, de balans tussen spanning en ontspanning en de harmonie met de muziek. Ik zit nog maar in het prille begin van dit proces, anderzijds denk ik ook niet dat dit proces ooit afgerond zal zijn. Ik ben zelf razend benieuwd naar hoe het er zal uitzien binnen enkele weken, enkele maanden of misschien enkele jaren. Een publiek geeft mee vorm aan een performance en daarom zet ik dit prille begin graag al eens op een podium.

 

Higher Comfort zou je kunnen zien als een duet over een prille liefde. Iedereen kent wel dat gevoel, met je hoofd in de wolken en die leuke spanning die continu aanwezig is van het heen en weer flirten. Ik probeer samen met mijn doek dat gevoel even op te roepen en bezorg je graag een kort maar krachtig feel-good moment.

Maker: Anouk Robbeets

Met de steun van Circolito

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
bottom of page